Narkohandel ved Høje-Taastrup Station.

Med larmen af tog der ankommer og afgår fra Høje-Taastrup Station, et vrimmel af mennesker der skal med bus og taxier, og som køber billetter, slik og sodavand i DSB-kiosken.

Uden for stationen kan man se at Høje-Taastrup har udviklet sig fra en lille landsby til en stor moderne by med kontorbygninger, boligområder, små restauranter, uddannelsesinstitutioner, daginstitutioner.

Der har i mange årtier været narkohandel i Høje-Taastrup Kommune, men det har så foregået mere fra private adresser og mere i det skjulte. NU ser vi en udvikling som i andre storbyer at narkohandelen rykker ud på gader, stræder, ved stationer, i porte og ved uddannelsesinstitutioner. Tæt på Høje-Taastrup Kommunes Rådhus i rådhusparken, nær ved CPH West, Gadehaveskolen, Høje-Taastrup Gymnasium.

Der skal handling til nu.
Afrikanske og danske pushere er en knaldhård kerne af kriminelle der ingen hensyn tager til menneskeliv. Deres eneste formål er at få unge mennesker til at købe deres stoffer så de kan blive afhængige og pusherne derved har endnu en indkomst af deres dødelige stoffer.
Det skal stoppes her og nu på Høje-Taastrup Station, der er ingen tid til en lang politisk snak mellem partierne i Høje-Taastrup byråd.
Politiet er den eneste rigtige løsning, og trods de mange opgaver de har, også med klimatopmødet i København, så må Høje-Taastrup Kommune få lavet en aftale med politiledelsen på Vestegnen om at der bliver etableret en øget patruljering ved Høje-Taastrup station så borgere, erhvervsdrivende og deres kunder i det lokale område igen kan føle sig trygge.

Så handling NU, politi til patruljering.

Per Gravgaard Hansen

Næstformand
Socialdemokraterne i Høje-Taastrup
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s