Ny formand for Det Lokale Beskæftigelsesråd i Høje-Taastrup den 1. januar 2010

Beskæftigelsesministeriet har den 25. juni udsendt en orienteringsskrivelse til landets kommuner, der præciserer de nye regler på beskæftigelsesområdet. De nye regler betyder, at den nuværende formand for Det Lokale Beskæftigelsesråd, Svend-Erik Hermansen fra LO, først skal aftræde den 1. januar 2010.

Svend-Erik Hermansen fortsætter derfor som formand frem til nytår. Det var ellers forventet, at formandsposten skulle skifte den 1. august i år, således at borgmester Michael Ziegler (K) skulle overtage denne.

De nye regler medfører i stedet, at det bliver den nyvalgte borgmester, der bliver formand for det Lokale Beskæftigelsesråd den 1. januar 2010. Den nyvalgte borgmester kan dog lade posten gå til formanden for Arbejdsmarkedsudvalget.

“Jeg påtager mig gerne at fortsætte på posten og videreføre den linje, som der er lagt. Jeg synes, det er godt for rådets arbejde, at vi får skabt ro og sammenhæng, frem til det nye byråd har konstitueret sig”, siger Svend-Erik Hermansen, formand for Det Lokale Beskæftigelsesråd Høje-Taastrup.

Fakta:
Det Lokale Beskæftigelsesråd har til opgave at rådgive Jobcenter Høje-Taastrup om tiltag, der kan forbedre og udvikle den lokale beskæftigelsesindsats for personer, der har svært ved at klare sig på arbejdsmarkedet, herunder modtagere af kontanthjælp, sygedagpenge og dagpenge.

Læs seneste nyt på www.svend-erik.nu

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s