Taastrup Medborgerhus på vej mod afgrunden.

Borgmester Michael  Ziegler og  Fritids- og Kulturchef Jan Milandt kan nu allerede afsætte tid til når Taastrup Medborgerhus skal ligge Lit de Parade og efterfølgende ligges i mølposen, så  den eftertragtede hjørnegrund måske kan sælges.

Lipperts Hotel (Taastrup Medborgerhus) har før stået over for nedrivning. Dette vakte naturlig stor modstand hos de foreninger der benyttede lokalerne. Og det gav anledning til forskellige happenings i byrådssalen.  Arbejdet på at bevare bygningen blev stærkt støttet af den socialdemokratiske partiforening, og anstrengelserne bar frugt, idet bygningen blev købt af kommunen og istandsat som et beskæftigelsesprojekt og huset blev en af kommunens smukkeste bygninger.

Lille Jens med trompeten.

På generalforsamlingen spillede Jens Vollquartz dødsarie for Taastrup Medborgerhus, fejrede at han havde fået magten over alle 3 kulturhuse, og det skulle gøres på behørig vis.

Borgmesteren svarede en borger i pressen i et spørgsmål om den nye daglige leder af de 3 kulturhuse, at han var stolt over at Høje-Taastrup kommune kunne fastholde en ældre medarbejder i en lederstilling.

Har borgmester Michael Ziegler, det borgerlige flertal og Fritids- og Kulturchef Jan Milandt ingen visioner! ”Eller er visionen at lukke Taastrup Medborgerhus ned”. For det kan ikke være en kvalitet i sig selv, at fordi Jens Vollquartz har været drivkraft i Ritter Classic samt også sidder i Kul`Tourens bestyrelse, så skulle han være den bedst egnede. Der skal nye og yngre kræfter til med nye ideer og visioner for et godt samarbejde kulturhusene mellem og som kan gøre at foreningerne er glade og tilfredse med at have lokaler til deres foreningsarbejde.

Meld klart ud.

Nogle af de første handlinger der skete efter generalforsamlingen, var at den nye daglige leder flyttede lamper fra den store sal ned til Taastrup Kulturcenter. Og kontoen hvor der var afsat penge til maling og renovering af den store sal måtte ikke bruges.

Seneste nye er at Taastrup Medborgerhus skal lukke om lørdagen. Køkkenet lukker totalt, og brugerne af Medborgerhuset må ikke længere medbringe mad til sine egne arrangementer. Arrangementer skal være slut Kl. 22:30 .

BORGMESTER, SÅ MELD KLART UD, AT VISIONEN ER AT LUKKE TAASTRUP MEDBORGERHUS.


Reklamer