Alle børn på førsteholdet

A-KAMPAGNE. Mogens Lykketoft går sammen med sine lokale partifæller på gaden for at udbrede kendskabet til at de mener, folkeskolen bør styrkes.

Landet over vil Socialdemokraterne i denne uge sætte fokus på folkeskolen med kampagnen »Alle børn på førsteholdet«. Regeringens Genopretningspakke og udspil til næste års finanslov indeholder krav om nulvækst i kommunerne de kommende tre år. Ifølge socialdemokraterne vil nulvækst for mange af landets kommuner betyde nedskæringer.

Derfor går Socialdemokraterne i Høje-Taastrup med deres lokale folketingsmedlem Mogens Lykketoft på gaden for at fortælle om Socialdemokraterne og SF’s alternativ til regerings krisepakke.

I udspillet »Fair Løsning« vil Socialdemokraterne styrke folkeskolen og lade bankerne betale lidt mere. I udspillet lægges der op til en reform af folkeskolen, der primært skal sigte på, at alle elever lærer at læse, skrive og regne i de små klasser. Partiet ønsker, at der afsættes to mia. kr. til dette formål, så kvaliteten løftes i folkeskolen bl.a. gennem to lærere eller undervisningsassistenter i fagene dansk og matematik i indskolingen, en læsehjælpsgaranti efter 2. klasse samt lektiehjælp.

Partiet ønsker, at der afsættes to mia. kr. til dette formål, så kvaliteten løftes i folkeskolen bl.a. gennem to lærere eller undervisningsassistenter i fagene dansk og matematik i indskolingen, en efter 2. klasse samt lektiehjælp. Sammen med lokale socialdemokrater vil Mogens Lykketoft gå dør-til-dør i Høje-Taastrup denne uge for at fortælle om konsekvensen af regeringens politik og om socialdemokraternes alternativ.

Følg med i seneste NYT på

http://www.sochtk.dk/

http://www.lykketoft.dk/

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s