”Skrald” borgmesteren skyder gråspurve med spredehagl.

Spurv

Borgmester Michael Ziegler (C), Høje-Taastrup kommune truer nu med at opsige aftalen med Marius Pedersen hvis skraldet ikke bliver afhentet.

Dette er en interessant udvikling da man gennem hele vinterperioden har, kunne observere at Høje-Taastrup Kommune ikke selv har været forberedt på det hårde vintervejr og har sørget for at der har været rigeligt med salt hjemme til at strø på vejbaner, cykelstier og fortove. Situationen har været vanskelig for alle parter, men vejrliget er Marius Pedersen ikke herre over, og Høje-Taastrup Kommune, teknisk forvaltning må også påtage sig en del af skylden for at veje, cykelstier, fortove ikke er blevet saltet og ryddet ordentligt.

Borgmester Michael Ziegler mener at man kan sammenligne et avisbud og postbuds arbejde med en skraldemands. Respekt for alle der gør deres arbejde, men der er en verden til forskel alene hvis vi skal måle i hvor mange kilo (Ton) de enkelte skal håndtere på en arbejdsdag.

Det har været en rigtig dårlig vinter kan alle blive enige om. Men når det har sneet meget kniber det med at få ordentligt ryddet, borgmester Michael Ziegler og folk tror, at en smal gå-sti er det samme som ryddet og tænker ikke på at skraldebeholderne skal med, og de i forvejen temmelige tunge skraldebeholdere bliver sværere at trække i sneen, bliver meget tungere og tipper nemmere, og vejen til skraldebilen skal også være ryddet.

Og om vinteren er der også betydelig flere arbejdsskader, folk glider får forstuvninger m.m. Og Marius Pedersen er ej heller ikke herre over at Arbejdstilsynet påbyder, at transport- og adgangsveje skal være ryddet for sne og være skridsikre, rene og vedligeholdt, før der må hentes affald.

Hvis alle 98 kommuner i Danmark truede med det samme som Høje-Taastrup Kommune, så er der skisme mange vogmænd der skulle skiftes ud på grund af manglende afhentning af skrald i denne vinterperiode.

Var det derfor ikke en anbefaling værd at lave en aftale med Marius Pedersen om en nød-indsamling af husholdningskrald på flere forskellige steder i Høje-Taastrup Kommune frem for at borgmesteren løber fra sit ansvar, peger fingre, og giver andre skylden for vintervejret.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s