CASINO CHRISTIANSBORG

roulette1

Den borgerlige regering først med Anders Fogh Rasmussen, nu Lille Lars fra Græsted og Claus Hjort har de sidste 10 år spillet hasard, roulette og Matador med skatteborgernes penge. Hele indsatsen er blevet satset på Strandvejsmiljøet og hele området omkring whiskybæltet ved at give ufinansierede skattelettelser til dem der har mest i forvejen og lade de svageste i samfundet betale regningen.

Skattelettelserne skulle give gang i erhvervslivet i Danmark men denne spådom holdt ikke, nu har vi et rekord stort antal der er arbejdsløse og flere kommer ind i arbejdsløshedskøen.

De nedslidte efterlønnere har ikke fortjent at komme på efterløn før de har det ene ben i graven, de skal gerne arbejde til de er 71 år som hjemmehjælper, brolægger, kok eller sygeplejerske, og mange af disse borgere har været ude på arbejdsmarkedet siden de var 15-17 år.

Har Den Borgerlige Regering ydet en indsats for at få flere i arbejde?

Vil den borgerlige regering velfærdssamfundet, eller bevæger vi os hen imod et forsikringssamfund hvor alle skal betale for at komme på hospital til læge og hvor du bliver tjekket i ambulancen om du har forsikring så de ved hvilke hospitaler der vil modtage borgeren.

31 milliarder mere vil Det Konservative Folkeparti give mere i skattelettelser ” Hvor skal de komme fra”, vi har kun en statskasse og indtil til nu er det børnefamilier, efterlønnere, pensionister og de svageste der har betalt de sidste skattelettelser.

Jeg har en drøm, en drøm om at alle i samfundet procentvis skal være med til at betale det samme til den fælles husholdning.

Jeg har en drøm om at unge mennesker kan få en uddannelse, en drøm om at de unge kan få de undervisningstimer de har krav på.

Jeg har en drøm om at der bliver gjort en indsats for at skabe arbejde til så mange som mulig.

Jeg har en drøm om at statens underskud ikke igen skal blive større på grund af flere skattelettelser.

Jeg har en drøm om at børn og børnebørn kan få det bedre end i 2011.

Dette tror jeg ikke en Borgerlig Regering kan opfylde.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s