Vi har styr på finanserne

2

Lars Løkke og Claus Hjort Frederiksen fremstår som nyplukkede kyllinger og klar til stegesoen, om ikke andet må de have meget røde ører. Den daglige dosis af hån, latterliggørelse, spy og spot af deres politiske modstandere om økonomisk uansvarlighed har ikke haft nogen effekt, men sandheden rammer de herrer som en Boomerang, bare med dobbelt effekt.

Lars Løkke og Claus Hjort Frederiksen har længe haft muligheden for at rette op på økonomien, men i stedet har de levet i en fantasiverden, i fiktionens verden, frem for at se krisen og de økonomiske udfordringer i øjnene.

Magtens negative sider har borgerne været tilskuer til her de sidste par måneder, Danmarks historiens største svinekampagne mod oppositionen, medlemmer af folketinget som man forventer taler sandt, kaster rundt med fiktive tal som når Hvide Ruslands diktator Viktor Lukashenko fortæller at han har vundet valget med 93% .

Endnu mere foruroligende er at den borgerlige regering og mange af deres folketingsmedlemmer ikke kan lide demokratiet ” Enten er du med os” hvis ikke er det tilladt at være ondsindet, nedgøre, håne, og latterliggøre deres politiske modstandere i oppositionen.

Kan vi ikke få den gode dialog igen, hvor politikerne respekterer hinanden uanset om de har forskellige partifarver og holdninger, lad os få god takt og tone hvor der bliver talt politik og ikke det at borgerne skal være tilskuere til mudderkastning.

1

6