Pressemeddelelse fra S og SF om handicapsager

Byrådet i Høje-Taastrup Kommune vedtog på et ekstraordinært byrådsmøde mandag d. 28. november 2011 et svar på henvendelsen fra Statsforvaltningen om ophør af bevilligede ydelser til familier med handicappede børn.
Statsforvaltningen skal nu vurdere, om der skal rejses en tilsynssag. ”Det er en meget alvorlig situation. Det havde klædt borgmesteren at lægge alt frem for statsforvaltningen”, lyder det samstemmende fra Mette Søndergaard Pedersen (A) og Conny Trøjborg Krogh (F).

Socialdemokraterne bad om en redegørelse forud for det ekstraordinære byrådsmøde, og ud fra den har Socialdemokraterne i samarbejde med SF formuleret det ændringsforslag til svar, der nu sendes til Statsforvaltningen.

Der er sket mange og gentagne fejl i sagsbehandlingen med flere tilfælde, hvor lovgivningen ikke er overholdt. Det oprindelige udkast til svar til Statsforvaltningen gav ikke et retvisende billede”, uddyber Conny Trøjborg Krogh.

Men de to partier læner sig ikke blot tilbage og venter på Statsforvaltningens reaktion. De kræver handling nu. ”For Socialdemokraterne er det afgørende, at der straks igangsættes initiativer for at sikre fremtidig overholdelse af lovgivningen samt ikke mindst at genskabe borgernes tillid til kommunens sagsbehandling”, udtaler Mette Søndergaard Pedersen om baggrunden for, at administrationen nu er blevet pålagt at komme med en plan for den fremadrettede indsats.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s