Kuglestøder-Politik i Høje-Taastrup Kommune.

Af Gerdt Boss
LA i Høje-Taastrup Kommune lever i en virkelighedsfjern verden langt væk fra borgerne og hvad der sker ude i lokalområderne.  På deres hjemmeside beskriver de nogle eksempler på hvad der er spild af borgernes penge og moralsk forkert.
De fem eksempler er eksproprieringer ved Jasonsminde, fjernvarmesagen i Fløng, Sundhed i Gadehavegård og Familiens Hus.
Kommunerne landet over kører ikke på fribillet mere og skal nøje gennemgå hvad borgernes penge går til, men vi er mange der støtter dette gode projekt som Høje-Taastrup Kommune er samarbejdspartner i ”Sundhed i Gadehavegård” for det er bedre at forebygge end at helbrede.
Sundhed i Gadehavegård er en investering som der på kort sigt  ikke giver noget afkast til Høje-Taastrup Kommune, men på langt sigt kan og vil det vise sig at det gode arbejde der bliver lagt i projektet af medarbejdere og frivillige, at Høje-Taastrup Kommune får et plus på bundlinjen i fremtidige budgetår for dette nøje gennemtænkte projekt for beboerne i Gadehavegård.
Gadehavegård er en multietnisk bebyggelse med beboere fra alle verdens lande og i Gadehavegård er der mange beboere på overførselsindkomst, og en stor del som er slidt ned efter et langt, hårdt arbejdsliv. Gadehavegård har også mange unge der skal i gang med forskellige aktiviteter, sport, gå i klub frem for at gå rundt og lave ingenting efter skoletid og eller lave andre ting til langt ud på natten.
Sundhed i Gadehavegård har travlt, de har gang i utrolige mange aktiviteter med positive resultater, de får børn, unge og seniorer i gang med sport som fodbold, der er motionsrum, der bliver lavet aktiviteter hvor børn skal lave Cirkus, det udvikler deres motorik, der er en klub hvor man laver sund mad, man kan lave kunst, holde op med at ryge og ikke mindst kan mødre mødes med deres børn og få gode råd af sundhedsplejersker og der sker meget mere end der kan skrives om her.
Sundhed i Gadehavegård får forhåbentlig den effekt at børn og voksne bliver sundere når de har lært at lave sund mad, spise sundt, dyrke motion og holder op med at ryge og en positiv effekt dette projekt også vil føre med sig, er bedre sammenhold og integration i Gadehavegård..
På langt sigt vil summen af dette projekt give mindre mandskabstimer til hjemmeplejen hvis bare en tiendedel af de mange tager rådene til sig, mindre kriminalitet, mindre hærværk fordi de unge nu har noget fornuftigt at tage sig til, er lig med mindre politi og mentorer, rygestop lig med bedre sundhed, motion bedre sundhed mindre hospitalsindlæggelser. På bundlinjen i det samlede budget for både samfund og Høje-Taastrup Kommune er det en god investering som kommer tifoldig igen.
De sidste eksempler som LA har på deres hjemmeside vil jeg lade andre borgere beskrive om det er spild af penge eller en god investering.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s