Så samles der besparelsesforslag til BUDGET 2013!

Der er allerede nu fuld gang i bestræbelserne på at samle besparelsesforslag til brug for byrådets arbejde med at skabe balance i budgetforslag 2013 for Høje-Taastrup Kommune.
Typisk sker der igen det, at der i budgetforslagene – som det ses her – ikke indføjes konsekvenser for hverken brugere, borgere eller medarbejdere.
Socialdemokraterne vil også levere bidrag til materialet, og vi vil her især gøre opmærksom på, at samtlige forslag skal indeholde sådanne konsekvensbeskrivelser.
Samtidig vil vi forsøge at præcisere endemålet om fastholdelse af service i størst muligt omfang overfor skatteborgerne uanset eventuelle besparelsesforslag.
Hvis det var sket i 2012-budgettet, ville de borgerliges udslettelse af bibliotekerne i Fløng, Sengeløse og Reerslev kunne være undgået på trods af, at også Socialdemokraterne var med på at lave større besparelser her; vi kunne måske endda have opnået, at der kunne være endnu flere brugere på de foreslåede såkaldt åbne biblioteker!
Mere følger her på www.svend-erik.nu på et for tjenesten belejligt tidspunkt! 
Følg Svend-Erik Hermansen på Twitter Tryk Her, du vil løbende hver uge kunne følge seneste nyt fra byrådsmedlemmet og arbejdsmiljøkonsulenten i HK når der er seneste nyt på www.svend-erik.nu
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s