Zieglers nye autobil kører i timen otte mil ….!

Har som Taastrup-borger nu været gennem alle referater og byrådsbeslutninger fra 2010 og til dags dato men har ikke fundet en eneste dagsorden hvor byrådet har bevilget en ambassadørbil til borgmesteren, jeg er derfor nødt til at spørge hvem der taget beslutningen og hvilke beføjelser der er  til denne beslutning.

Høje-Taastrup Kommune vil gerne vise vejen mod en bæredygtig udvikling og respekt for at borgmesteren kører rundt i Høje-Taastrup Kommune i stilhed i en El-bil leveret af firmaet Better Place og som kommunen har stillet til rådighed. Høje-Taastrup Kommune har endda besluttet at købe 10 elbiler mere til kommunens puljebiler.

Nu da borgmesteren er blevet ambassadør for firmaet Better Place, selskabet som har leveret elbilen og er med i store avisreklamer kunne det i dette sammenhæng være interessant at spørge borgmesteren om firmaet Better Place, forhandler af elbiler, er det eneste firma borgmesteren vil anbefale da han nu er ambassadør for firmaet Better Place, og er det mon det eneste firma hvor Høje-Taastrup Kommune vil have sine fremtidige indkøb af elbiler.

Flot at borgmesteren vil være ambassadør for elbiler, men som repræsentant for Høje-Taastrup Kommune og KL er det forkert at fremhæve et enkelt firma som borgmesteren gør ved at være blevet ambassadør for firmaet Better Place.

Reklamer