Danmarks Premiere, Reklame-Video med Høje-Taastrup Kommunes Ambassadør.

Det er flot at Michael Ziegler kører i Elbil, men det er ikke kunstværdigt at Høje-Taastrup Kommune stiller en El-bil gratis til rådighed efter endnu en gang kæmpebesparelser.
og så ligger der endda ikke en byrådsbeslutning bag hvor partierne i byrådet har besluttet at borgmesteren skal have stillet en El-bil til rådighed.

Hvem har taget beslutningen?
Hvem i Høje-Taastrup Kommune har den kompetence at tage beslutninger uden om byrådet?
Hvorfor er det ikke lagt åbent frem i byrådssalen?

Hvilken ”Kasket” har Høje-Taastrup Kommunes Ambassadør på mandag morgen når han møder på arbejde.

Er han skuespiller Agent 007, eller er han borgmester nu da han skal agere ”Reklamesøjle” for firmaet Better Place i alle landsdækkende aviser og på nettet.

Vi kan i dag præsentere en reklamefilm for firmaet Better Place og deres El-biler med Ambassadøren i Høje-Taastrup Kommune i hovedrollen. Se Reklamefilmen på dette link. http://video.dk.betterplace.com/video/7104556/michael-ziegler-helst-fridk

Hvilken ”Kasket” har Høje-Taastrup Kommunes Ambassadør på mandag morgen når han møder på arbejde.Er Michael Ziegler, KL, Formand for Løn og Personaleudvalget en seriøs forhandler når der skal forhandles Løn og arbejdsforhold på kommunalt plan?

Hvilken ”Kasket” har Høje-Taastrup Kommunes Ambassadør på mandag morgen når han møder på arbejde.

Er Michael Ziegler Høje-Taastrup Kommunes borgmester, er han en seriøs politiker der spiller med åbne kort og vil gøre alt for at Høje-Taastrup er en god kommune for borgere, erhverv og ansatte eller skal det nu tilsidesættes hvor Ambassadøren er gået til filmen endda i en hovedrolle.

Er alle disse ”Kasketter” forenelige med Borgmesterposten?

Høje-Taastrup Kommunes Ambassadør er gået til filmen og har nu lavet en reklamefilm for det DONG-støttede firma Better Place og ambassadøren skal optræde i store landsdækkende avisreklamer og nu kan man se at ambassadøren allerede har taget stilling til at det er det eneste firma der er værd at handle med.

Er det en god aftale Høje-Taastrup Kommune har hevet i land, og hvilke fordele er der for HTK?

Hvor store reklameindtægter er der for Høje-Taastrup Kommunes ambassadør, for der er vel et vederlag for at optræde i annoncer der er landsdækkende og går denne indtægt i Høje-Taastrup Kommunes slunkne pengekasse?

Høje-Taastrup Kommune frådser med skatteborgernes penge når de kan stille en el-bil af en værdi på ca. 206.900,- til rådighed for borgmesteren, den nyudnævnte ambassadør og dette efter Høje-Taastrup Kommune har været gennem mange besparelser på Budget 2013.

Er det et samlet byråd der har vedtaget at borgmesteren skal have denne ydelse som må siges at være en skjult lønforhøjelse i disse sparetider?

Hvor længe løber aftalen og hvem afholder udgiften på ambassadørbilen/borgmesterbilen?

Reklamer